15. helmi, 2016

Muutto

No niin. Kuten tuolla muilla sivuilla on kerrottu, avovankilakokemus on ohi. Eli päätös työkyvyttömyyseläkkeestä tuli, eikä mikään enää pidättele minua täällä. No ok, hoito on aivan huippuluokkaa, mutta muuten olen vapaa lähtemään.  Kuitenkin, kun sitä on tullut uhottua, että heti kun eläkepäätös tulee, lähden paikkaan jossa ei ole talvea, niin pakkohan se kait on jonnekin suunnata. Vaikea on nähdä itseään viettämässä eläkepäiviään Ylivieskassa......

Sen verran tunnen itseäni, että jos en tee itselleni aikataulua ja/tai tavoitteita, asiat saattavat jäädä toteutumatta. Niinpä seuraavassa tavoiteaikataulu tähän muuttoon. Kaikki ajat ovat luonnollisesti suuntaa antavia, mutta ne on hyvä olla olemassa. Ja niitä seurataan tällä sivulla. Kunnes jossain välissä sivu muuttuu reissuvihkoksi, eli tarinaksi matkasta kohti päämäärää.

Viikko 7   (15.-21.02.2016)

Viimeinen päätös käräjäoikeudesta. Ei vaikuta tähän projektiin muuten kuin rahoituksen osalta. Jos käräjäoikeus sanoo kyllä, rahaa on jonkinverran enemmän käytössä. Ratkaisupäivä 17.02.2016.

Viikko 8 (22-28.08.2016)

Asunto. Etsintä jatkuu. Myös kaupungin valinta pitää tehdä. Passi ja Rockyn passi.

Viikko 9 (29.02-06.03.2016)

Kaupunki. Asunto. Passit. Auto. Auto pitää löytää. Yritin siskon kautta autoa, muttei onnistunut. Kuten kerroin, taloudelliset asiat venyttävät ihmissuhteita, ja valitettavasti näyttäisi siltä, että yksi menetetty sukulaissuhde tästä syystä on suhde siskoon. Olen siis venyttänyt siskon perheen venymiskykyä liikaa.  Joten tarvitsen auton markkinoilta, joka on leimassa ja jossa on kunnon poppivehkeet. Kilometrejä on luvassa 2-4000, jotka pitäisi selvittää, joten ihan pommia ei kannata tarjota. Muuten kannattaa tarjota kyllä. HInta; mahdollisimman halpa. Eikä autossa tarvitse olla talvirenkaita...... heh.

Viikot 9-16 ( 07.03.-24.04.2016)

Loput yksityiskohdat. Niistä myöhemmin. Jos sitä vaikka huhtikuun lopussa vaikka pääsisi pakenemaan........

Kun sitten lähden, tämä sivu muuttuu reissukertomukseksi. Eli mitä tapahtuu reissussa, minkälainen on vastaanotto kohteessa ja mitä sitten tapahtuu.

 

Stay tuned.