24. huhti, 2016

Katkos

Muuttoprojekti on etenemässä tilanteeseen, että yhteydet Suomessa alkavat katkeilla. Ja tämä aivan sananmukaisesti. Seuraavassa hieman tulevasta tiedotuspolitiikasta.

Juuri nyt tätä kirjoittaessani lähtöön on aikaa pikkaisen vajaat 11 vuorokautta. Ja juu, minulla on countdown -kalenteri puhelimessa........ Huomenna maanantaina katkeaa kiinteä netti. Kiitos Elisalle yhteistyöstä. Se toimi/ei toiminut/toimi/ei toiminut......

Kun netti on nurin, tai itseasiassa toimii vain puhelimessa, tämän(kin) blogin päivitykset ovat tauolla. Kirjoitan toki jos/kun asiaa ilmenee ja/tai jostain löytyy verkko, mutta muutoin seuraava blogipäivitys tullee sitten kohteesta. Eli parin viikon päästä. Stay tuned.

Muualla sivustolla toivottavasti tapahtuu vaikka vakioyhteys onkin poikki. Koitan nimittäin päivittää 'Pako avovankilasta' -päiväkirjasivua sekä lisäillä kuvia varsinaiselle *Pacomatka* -sivustolle reissun varrelta erilaisista sattumuksista. Kait sieltä nyt jonkinlaisia wifi- tai muita verkkoja eteen tulee. Laajempi kuvakavalkadi muuttoreissusta ja kohteessa on luvasta sitten myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Elämme siis jännittäviä aikoja ystäväiseni! Pala palata, kohde kohteelta yhteydet katkeavat kunnes 10 vuorokauden, 22 tunnin ja 58 minuutin jälkeen riuhtaisen ne irti. En lopullisesti, mutta hetkellisesti. Ja aloitan matkan kohti tulevaisuutta.