30. syys, 2016

Kaverit

Oho. Pikkasen otti tuo kuvassa oleva auto kontaktia edellä pysähtyneeseen autoon. Rusahdus oli aika mellevä. Olimme Roksun kanssa lenkillä kun kulman takana kolahti. Paikalle päästyämme selvittelytyö oli käynnissä, hyvinkin äänekkäästi. Punainen auto ei vaan ehtinyt jarruttaa kun edellä ajava auto pysähtyi. Niinpä se pysähtyi sitten edellisen auton puskuriin. Sen pituinen se. Kuvan otin vasta palatessamme, ihan en uskaltanut kuvata kun tilanne oli päällä.

Kaverit. Pakko kirjoittaa kavereista koska aina kun on hätä tai kun tarvitsen apua, jostain löytyy joku joka kykenee ja haluaa auttaa. Niinpä haluan kiittää kaikkia ystäviäni tätä kautta kaikesta siitä, mitä olette minun eteeni tehneet vaikka tiedän olevani joskus aika rasittava. Ja sama kroaatiaksi. Ne tietävät jotka tietävät. Kiitos.

Kavereista puheenollen. Jos olet suunnittelemassa reissua tännepäin ensi kesänä, suosittelisin ilmoittelemaan päivämääriä minulle, sillä kalenteri täytyy kiitettävää tahtia. Minulla on jo nyt kolme 'varausta', jotka perustuvat jo maksettuihin tai ainakin varattuihin lentoihin. Eli ovat siis aika varmoja tapauksia. Kutsu tulla kylään on tietenkin edelleen voimassa, mutta ennenkuin alat varailla tai maksella lentoja, ota yhteyttä. Kikkaillaan sitten yhdessä mihin väliin vielä mahtuu.....

Pikkukissakuulumisia. Jos olette lukeneet näitä juttujani tällä viikolla, muistanette Rockyn ja minun tavanneen pikkukissan tuossa eräänä iltana. Tapaamisen jälkeen minulla oli huono omatunto siitä, että jätin rääpäleen yksin ulos vaikka tyypistä tuli samantien hyvä frendi Rockyn kanssa. Onneksi tänä aamuna aamulenkillä kissa ilmaantui jälleen. Ja tällä kertaa paikassa jossa se ei ole välittömässä vaarassa joutua esimerkiksi autojen yliajamaksi. Tällä kertaa se käväisi vain moikkaamassa ja jatkoi matkaansa. Omatuntoni keveni hieman...... 

Viikko alkaa olla jälleen kerran paketissa. On jotenkin käsittämätöntä minkälaista vauhti nämä viikot ja kuukaudet kuluvat. Tuntuu kuin olisin vasta eilen kurvannut 'maailman rumimmalla autolla' tuohon meidän pihaan ja aloitin opettelemaan elämistä täällä. Ja kohta on jo lokakuu! Mutta eiköhän siitäkin selvitä.