23. tammi, 2017

Ihan liian lämmintä

Kyllä se nyt on vaan niin, että Kastel Starissa on aivan liian lämmin. Liian lämmin ainakin siihen, mitä olin suunnitellut tänään tekeväni. Kun keli on tuollainen tuolla ulkona, ei vaan kykene nyhjöttää sohvan nurkkassa kirjaa lukien. Ei, pakkohan se oli aktivoitua.

Tehtiin eilen ja tänään Rockyn kanssa pitkä, kesältä tuttu lenkki ihan tuonne meidän rannalle asti. Koska ilma on niin hieno. Se on itseasiassa jopa niin hieno, että kävi mielessä että pitäisikö sitä jo shortsit. Mutta lienee hieman liioiteltua vielä. Vaikka aurinko paistaa ja lämpöä lienee viitisentoista astetta. Suomessa se olisi kyllä jo ihan selkeä shortsikeli.

Sain eilen maksettua lopulta myös vuokrani. Kuten jo aiemmin todettu, vuokranmaksuongelmat eivät johtuneet siitä, ettei minulla olisi rahaa tai halua. Ei, ne johtuivat siitä, ettemme saaneet aikataulujamme sopimaan vuokraemännän kanssa. Koska vuokra pitää maksaa käteisellä. Ja arvatkaapa saanko siitä kuittia.... Mutta kaippa se jonkinverran luottaa vuokralaiseensa kun uskalsi venyttää tammikuun vuokranmaksua 22. päivään. Mietti varmaan että ei se paksu poika mihinkään sieltä osaa karata.

Nettikin pelaa viime viikkoisen säätämisen jälkeen edelleen. Tosin eilen kun tulimme sieltä rantalenkiltä Rockyn kanssa, tuossa meidän kadulla T-Comin kaverit penkoivat jotain jakorasiaa ja maanalaisia kaapeleita. Olin ihan varma että kun pääsen kotiin, yhteydet ovat taasen poikki. Mutta ei, hyvin toimii ja jotenkin tuntuu että vinkumiseni jälkeen jopa nopeus olisi noussut. Tiedä sitten.....

Eilen illalla oli hauska ilta. Radio Suomesta tulee sunnuntai-iltaisin Kadonneet Levyt -niminen ohjelma, jossa toimittajat kaivelevat kuuntelijoilta hukkaan päässeitä levyjä. Laitoin ohjelman nettisivujen kautta oman tarinani jossa kerroin hukanneeni, ihan oikeasti ja fyysisesti jopa, Slade -yhtyeen levyn Nobody's Fools ja toivoin että jos pojat soittaisivat kyseiseltä levyltä yhden biisin. Ja kuinka ollakkaan, ne soittivat minulle ohjelmasta. Niin sitä sitten muisteltiin yhdessä Sladea suorassa lähetyksessä. Aina 1973 vanhassa Messuhallissa soitetusta konsertista alkaen. Oli mukavaa. Ja kuulin sen toivomani biisinkin!

Että sellainen viikonalku. Katsellaan tuoko ja jos, niin mitä, tämä viikko tullessaan. Siitä sitten lisää taas huomenissa.