27. tammi, 2017

Rocky 12 vee

Meidän oma Jack Daniels terrieri, Rocky the Dog täyttää tänään kunnioitettavat 12 vuotta. Paljon olemme yhdessä kokeneet ja toivottavasti paljon on vielä edessä. Takana on pari muuttoa, sairauksia, aviolitto, muutto kokonaan uusiin ympyröihin ja nyt siis leppoisia eläkepäiviä. Molemmilla. Paitsi Rockylla just nyt.

Se sai synttärilahjaksi, yllätys yllätys, pallon. Mutta koska ihan kohta pelataan Super Bowl, tällä kertaa pallo olikin jenkkifutiksen muotoinen. Joka aiheuttaa sen, että kun sen heittää, se pomppii aivan holtittomasti. Ja niinpä synttärisankari joutuu tekemään yllättäviä kurvejä palloa hakiessaan. Joka on sangen hauskan näköistä. Juuri tällä hetkellä Rocky on tuossa vieressä, läähättää kuin viimeistä päivää ja tärisee. Eli tämän pallon suurin ongelma on se, että se on liian mieluisa. Niinpä jos tuo koira ei rauhoitu, saattaa olla että pallon on pakko 'hukkua' hetkeksi.

Eikä juhlat tähän lopu. Kohta edessä on ruokailu ja tarjolla on tänään jauheliha-nakki-kakku. Täältä kun ei löydy maksalaatikkoa, niin piti tehdä kakku tällä kertaa jauhiksesta. Eli jauhelihaa, nakkeja ja ihan pikkaisen Roksun lemppariruokaa, Hobby Dog märkäruokaa. Ja kohta on vatsa taas sekaisin.....

Kun kävin ostamassa Rockyn lahjan ajattelin siinä samalla hankkia myös hieman vaatteita itselleni. Kun olisi tarvetta kengille, t-paidoille, collegehousuille, jopa shortseille. Kiertelin ja katselin, ja tulin ulos kymmenen sukkaparin kanssa. Eli sukista ei ainkaan lähitulevaisuudessa tule olemaan puutetta. Olen huono, niin huono noissa ostoshommissa.   

Kävin tässä vaiheessa antamassa Rockylle ruokaa. Eli pistin siis herkkukakun tarjolle. Mutta kun ihan just nyt ei kerkiä. Kun on tää pallo! Huoh.....

Eilen kuului Suomesta hienoja uutisia. Ultra Bra -yhtye kokoontuu taas ja heittää kolme keikkaa ensi kesänä. Vaikka James Potkukelkka, eikun Hirvisaari (ent. PS, nyk. twitter) ilmaisikin närkästyksensä siitä, että jopa Yle uutisoi kommaribändin (!) paluusta, täytyy todeta että UB on niin kova livebändi, että erittäin vahva suositus tsekata yhtye jos tonteille eksytte. Kunnon nostalgiapläys on ainakin varma.

Nyt muuten Roksu huomasi että jaahas, täällähän on herkkuruokaa tarjolla. Meni syömään mutta uusi pallo oli koko ajan etutassujen välissä vankasti. Taisi siis olla todella mukava lahja.

Huomenissa vedetään sitten vanhan tavan mukaan viikko kasaan. ihmetellään mitä on saatu aikaiseksi ja mitä on odotettavissa. Se on siihen asti moro!