6. maalis, 2017

Tökkii

Tökkii tämä lähtö tähän viikkoon. Normaalistihan minulle on yhdentekevää mikä päivä on milloinkin menossa, mutta tänään, kun kaikki asiat tuntuvat tökkivän heti aamusta, tiedän että on maanantai. Mikäs muukaan.

Kaikki alkoi aamulla siitä, jälleen kerran, että ne viime viikolla kertomani hukkuneet rahat eivät ole vieläkään löytyneet. Chattailin Osuuspankin asiantuntijan kanssa ja hänen neuvonsa oli se, että kannattaa odotella. Odotella? Enhän minä muuta ole tehnytkään! Anonyymitsättääjä-asiantuntija ilmoitti minulle, että rahansiirto ulkomaille kestää normaalisti 3-6 pankkipäviää, joten viime keskiviikkona siirretyt rahat saattavat olla siis vielä matkalla. Koska eihän keskiviikosta ole kulunut vasta kun kolme pankkipäivää. Parahimmilaan joudun odottelemaan siis vielä kolme päivää lisää. Tämän viikon torstaihin. Pah..... Ensi kuussa rahat siirtyvät niin varmasti jonkun rahansiirtofirman kautta!

Sen verran apuja tältä tsättihenkilöltä kuitenkin sain, että hän lupasi pistää häiriötiedustelun, että olisiko siirrossani mahdollisesti ilemnnyt jotain ongelmia. Lupasi vielä ilmoitella joka tapauksessa kunhan saavat asiat selville. Milloin, sitä ei hän sitten osannutkaan enää kertoa. Että nyt odotellaan sitäkin siis. 

Tiedätte varmaan tunteen kun jokin asia tökkii pahasti, sen jälkeen kaikki muukin tuntuu vaikealta. Raha-asia on päällimmäisenä v..tutuslistalla, mutta sen lisäksi kahvi on loppu. Ei siis aamukahvia. Nettiradio pätkii ja kaatuilee. Eikä tämä tietokonekaan tunnut käyvän ihan täysillä. Älkää siis puhuko minulle tänään! Mitään!

Meillä sataa. Tietysti. Kävimme Rockyn kanssa aamulenkillä kaatosateessa. Tietysti, sekin sopii jotenkin tämän päivän tunnelmiin. Myös eilen satoi, joten vietin sohvanurkkapäivän kirjoja lukien ja jalkapalloa katsellen. Ei käyty edes perinteisellä iltapäivälenkillä. Kunhan pikkaisen jalkaa nostettiin tuossa meidän lähiympäristössä. Tai en minä mitään jalkoja nostellut, mutta tuo karvainen kaverinin. 

No joo, kyllä tämä tästä taas. Toivottavasti huomenna on jo parempi päivä ettei tarvitse kauheasti kiukutella. Enää. Nyt menen takaisin peiton alle.