1. joulu, 2017

Naisten karvat

Kastel Stari

8-13 C

Puolipilvistä

No niin ja taas on perjantai! Tämä perjantai on himpun verran parempi perjantai, sillä tänään on 'palkkapäivä' eli tilille tupsahtaa kuukauden erittäin vaatimaton rahasuoritus niistä varoista joika olen aikoinaan työlläni ansainnut. Eli siis eläke. Minun tapauksessa tämä tarkoittaa ensinnäkin sitä, että ihan kohta reissu suuntautuu tuonne vähän suurempaa markettiin, tarkoituksena olisi nimittäin täydentää ihan perustuotetevarastoja tyyliin vessapaperi, dödö, astian- ja pyykinpesuaine, Rockyn kuivaruoka jne. Ilman mitään maatamullistavaa tutkimusta oletan sinisilmäisesti että nämä bulkkituotteet saattavat olla hieman edullisempia suuremmassa kaupassa. Tiedä häntä, mutta sinne siis matka suuntautuu kunhan tämä höpinä on saatu eetteriin.

On tuolla retkellä toinenkin taka-ajatus. Reissun varrella on joskus aiemmin mainostamani grilli, joka valmistaa avotulella mm. broilereita. Olen tässä muutamat viime päivät sellaista kuolannut, sillä vaikka Kauflandin grillin broilerit ovatkin sangen maukkaita, niin kyllä se avotuli tuo ihan pienen lisämausteen siihen makuun. Se tuo sitä sen verran että olen valmis maksamaan 10 kunaa enemmän yhdestä kuolleesta linnusta verrattuna Kauflandin broilereihin. Siellä linnut maksavat 30 kunaa (4 euroa), avotulilintu puolestaan 40 kunaa (5,30).

Kirjoitin eilen paikallisen Ylen eli HRT:n televisiointioikeuksista koskien jalkapallon MM -kisoja ensi kesänä. Sen verran tarkennusta juttuuni, että HRT:llä on oikeudet vielä ensi kesän kisoihin, sen jälkeen ne siirtyvät kaapelitelevisioyhtiölle ja todennäköisesti maksukortin taakse. Joka tulee olemaan suuri asia kunhan parin vuoden päästä seuraavat arvokisat järjestetään.

Joku saattaa ihmetellä tämän jutun otsikkoa. Ja ihan syystä. Joten selitetään. Kävin eilen suihkussa ja koska minulla oli illalla saksankielen tunti, ajattelin suihkun jälkeen ajaa partani jotta olisin kurssikavereiden silmissä edes kaukaisesti ihmistä muistuttava olio. Käytän kertakäyttöteriä, mutta eilen huomasin että käyttössäni ollut terä oli niin sanotusti loppuun ajettu. Niillä kun kykenet ilman suurempaa tuskaa höyläämään naamasi ehkä 2-3 kertaa, sen jälkeen homma muuttuu riskialttiiksi. Vaan eipä ollut hätä tämännäköinen.

Minulla oli viime kesänä useampikin naisvieras kylässä. Joltain heistä oli jäänyt kylppäsin laatikoihin naisten käyttämiä kertakäyttöhöyliä jolla katkotaan karvoja paikoista joista minulla ei ole minkäänlaista käsitystä. Joten siis, otinpa käyttööni sellaisen vaalenpunaisen, naisten karvoille tarkoitettu höylän.

Ihan oikeasti naiset. Jos/kun tarvitsette niiden karvojenne ajeluun höylää, älkää menkö tuohon 'tuohan on vaaleapunainen, se on varmasti hyvä meille naisille' -hömppään. Se väri kun ei takaa mitään. Ainakin eilen käyttämäni vaaleanpunainen tuote oli todella raastava, ihan sanan varsinaisessa merkityksessä. Voisin kuvitella, että olivat ne karvat naispuolisella höylän käyttäjällä sitten iihan missä ruumiinosassa tahansa, niiden höylääminen tuollaisella vaalenpunaisella laitteella ei vaan voi olla kovin miellyttävää. Kun se ei ollut miellyttävää vaikka ajelin vain ihan leukaperiäni. Joten kun seuraavan kerran hankitte sitä karvanpoistolaitetta, hankkikaa vaikka miesten naamalle tarkoitettu höylä. Se ei välttämättä ole vaaleanpunainen, mutta sillä ne teidänkin karvat katkeavat ilman suurempia itkuja paljon miellyttävämmin. Vaikka se onkin suunniteltu ihan vaan naamaa varten.

Kylläpä tämä viikon viimeinen menikin syvälliseksi. Naisten karvoihin ja niiden katkaisuun. Huh. Mutta nyt siis sinne kaupoille ja siitä sitten viikonlopun viettoon. Meillä avautuu huomenna joulutori tuolla kylän keskustassa, joten ainakin siellä pitää pyörähtää ja katsella mikä meininkin. Mutta siitä, ja varmaan jostain muustakin, sitten lisää taasen maanantaina. Nyt kaikille ihan vaan mukavaa viikonloppua!